Release 10 okt 2013 hos Ginza

 http://www.ginza.se/product/meduza-eddie/levande-pa-gronan-1993-2013-/5200/

Nu kommer det legendariska gigget med Eddie Meduza på Gröna Lund från 1993 på DVD med bonusmaterial du inte tidigare sett. Eddie var i högform under detta gig och hade tre trummisar, två gitarrister och två bassister. Mer eller mindre alla klassiker levererades inför en extasisk publik. Låtinfo och bonusmaterialinformation läggs upp inom kort.
gronan1993 eml.jpg
Vill ni boka bandet? Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Är det möjligt mycket tid åt att tala om vad levitra 10 mg var ett intressant möjligheter. Men detta är inte alltid fallet.

Nyhetsbrev

Kommande Gig

No upcoming event for this category

Några länkar till media

TV4 Växjö
P4 Kronoberg
PP3 (rikssändning)

Smålandsnytt (SVT regionalt)
Titta på denna! Tyvärr är den här versionen inte ljudmixad och utan texter men den riktiga är det! Annars skiljer dom sig inte åt! :-)
RUNKABALL titt ipod u text.mp4

Sveriges Radio dödskallemärkte hans skivor, men han var en rockartist som slog publikrekord efter publikrekord under folkparksturnéerna på tidigt 80-tal under namnet Eddie Meduza. Errol dog 2002 vid 53 års ålder efter en minst sagt krokig väg i underhållningsbranschen.
Läs och hör mer här