Eddie Meduza DVD

Denna Dubbel-DVD innehåller minneskonserten för Eddie Meduza på ett fullsatt Göta Källare i Stockholm i januari. En kväll för att för hedra Eddie som gick bort tio år tidigare 2002.

Fyra av The Roarin' Cadillacs-medlemmar med trummisen Dr Åke som kapellmästare, Ulf Bejerstand på bas, Björn Melin på gitarr. Hans tvillingbror Peter Melin som normalt spelade bas och sjöng i The Roarin'

Cadillacs axlade denna kväll Eddies mantel som sångare.

Peter sjöng ofta låtar tillsammans med Eddie på de sista turnéerna när Eddie hade problem med sjukdom. Med andra ord så är det ett gäng killar som har ett stort hjärta och som har många år tillsammans med Eddie bakom sig.

Turnéledare och organisatör för kvällen är Peter Löfberg som driver www.eddiemeduza.se och som var Eddies turnéledare under många år. Han hade dessutom Eddies fanclub och ligger bakom succéutställningen om Eddie Meduzas som visats på museet i Tidaholm och som blivit deras mest besökta utställning genom tiderna.

Förutom konserten medföljer en bonus-DVD fylld med roliga klipp från kvällen, intervjuer, "bakom-material" och familjens tal till Eddie under kvällen.


EddieDVD
KÖP DVD:n HÄR

 

Är det möjligt mycket tid åt att tala om vad levitra 10 mg var ett intressant alternativ. Men detta är inte är alltid fallet.

Nyhetsbrev

Kommande Gig

No upcoming event for this category

Några länkar till media

TV4 Växjö
P4 Kronoberg
PP3 (rikssändning)

Smålandsnytt (SVT regionalt)
Titta på denna! Tyvärr är den här versionen inte ljudmixad och utan texter men den riktiga är det! Annars skiljer dom sig inte åt! :-)
RUNKABALL titt ipod u text.mp4

Sveriges Radio dödskallemärkte hans skivor, men han var en rockartist som slog publikrekord efter publikrekord under folkparksturnéerna på tidigt 80-tal under namnet Eddie Meduza. Errol dog 2002 vid 53 års ålder efter en minst sagt krokig väg i underhållningsbranschen.
Läs och hör mer här