I väntan på eddie DVD:n

I väntan på den nya DVD vi spelade in och hedrade Eddie Meduza på Göta Juck i sthlm I mitten av Januari 2012. Detta är start dvd:n som  ginza nu kommer sälja. Releasedatum 31/10-2012. Med möjlighet att få tag i den På 2 ställen i landet Harry B James  & Tidaholms Museum som öppnar upp en mindre utställning I minnet av Eddie MEduza / Errol Norstedt datumet är 20 Oktober 2012.

Därför släpper jag ut lite outgivet matrial på vår kung som med bättre kvalite än detta så, otroligt mycket matrial finnes så snart börjar klippningen då har vi fått tag i matriel från början på 1980 talet fram till hans död. Men vi med "Eddie Meduza Lever" rockar vidare och håller hans fana högt.

Vi ses kamrater!! på release partyt i Stockholm 20/10-2012 kl 18.00 där kommer det finnas ca 100 dvd's till försäljning, samt några grejer från lagret från förr. Eller på Museumet i Tidaholm, då öppnas dörrarna 11.00 eller kolla deras hemsida. www.tidaholmsmuseum.se

Länken till ginza är:
http://www.ginza.se/product/Roaring-Cadillacs/Hyllar-Eddie-Meduza/316481/

Är det möjligt mycket tid åt att tala om vad levitra 10 mg var ett intressant alternativ. Men detta är icke alltid fallet.

Nyhetsbrev

Kommande Gig

No upcoming event for this category

Några länkar till media

TV4 Växjö
P4 Kronoberg
PP3 (rikssändning)

Smålandsnytt (SVT regionalt)
Titta på denna! Tyvärr är den här versionen inte ljudmixad och utan texter men den riktiga är det! Annars skiljer dom sig inte åt! :-)
RUNKABALL titt ipod u text.mp4

Sveriges Radio dödskallemärkte hans skivor, men han var en rockartist som slog publikrekord efter publikrekord under folkparksturnéerna på tidigt 80-tal under namnet Eddie Meduza. Errol dog 2002 vid 53 års ålder efter en minst sagt krokig väg i underhållningsbranschen.
Läs och hör mer här