100 st. DVD:er till Releasepartyt

Så nu kom 100 st. DVD:er till Releasepartyt av Roaring Cadillac som hyllar Eddie Meduza. Dvs inspelningen från i våras (2012) på Göta Juck.
Lördag 21/10-2012 kl. 18.00-2130 på Harry B James, Stockholm. Premiärvisning och några lyckliga kommer kunna köpa loss dvd:n  10 dagar innan Ginza släpper ut den på marknaden.

121011DVDbildladan

Kanske en liten tävling och lite annat skoj. Det är möjligt att det kommer mycket folk så boka bord kan vara bra…
Ni som inte kan komma till Stockholm får möjligheten att  köpa ett ex på Tidaholms muséum  från 11.00 då en mindre stående utställning finns. 100 st. kommer finnas på plats då muséet öppnas. www.tidaholmsmuseum.se
Vi kommer ha bandet och familjemedlemmar på Harry B’s Välkomna! Antar att det blir fullt ös och trångt i baren , Vi skålar i Eddie Meduzas anda, för att sedan på kvällen dra igång vår Rockclub Sincityrockclub då vi gästas av Punkjäklarna  Adios Amigos (Ramones)
Välkomna...  Slaven Löfberg

Är det kan mycket tid åt att tala om vad levitra 10 mg var ett intressant alternativ. Men detta är icke alltid fallet.

Nyhetsbrev

Kommande Gig

No upcoming event for this category

Några länkar till media

TV4 Växjö
P4 Kronoberg
PP3 (rikssändning)

Smålandsnytt (SVT regionalt)
Titta på denna! Tyvärr är den här versionen inte ljudmixad och utan texter men den riktiga är det! Annars skiljer dom sig inte åt! :-)
RUNKABALL titt ipod u text.mp4

Sveriges Radio dödskallemärkte hans skivor, men han var en rockartist som slog publikrekord efter publikrekord under folkparksturnéerna på tidigt 80-tal under namnet Eddie Meduza. Errol dog 2002 vid 53 års ålder efter en minst sagt krokig väg i underhållningsbranschen.
Läs och hör mer här