Exempel på mindre kända figurer

Luftwaffe

E Hitlers kompgrupp, vänner, hantlangare och "gäng" som sägs bestå av 13 personer, varav endast 4 omnämns med namn och sägs kunna spela instrument...
Smällphete Sigge

Heter egentligen Jan-Åke Fröjd och var en av Norstedts vänner. Framträdde bland annat i de filmer som Norstedt producerade under tidigt 1990-tal. Finns även en låt på Eddie Meduzas tredje album Garagetaper som heter Smällphete Sigges hode. Smällphete Sigge framträder även själv på flera av Norstedts kassetter i följande låtar och sketcher:

    Smällfete Sigges Hode
    Ibiza
    Ronka I Ryssland
    Finska Vinterkriget
    Tibetansk Runkarsång
    Roliga Ljud (sketch)

Efraim Barkbit

En figur som förekommer i diverse kassettband med Norstedt. Efraim Barkbit har vunnit världsmästerskapen i att prata skit i Uculele i Moçambique 1977 samt har en fruktansvärd röv, som en hel ladugårdsvägg. Han behärskar även den svåra konsten att spela musik på rövhålet.
Rashataren Roger Ballis

Förekommer för första gången ´76 på kassetten E. Hitler & Luftwaffe - Mannen Utan Hjärna med låtarna "Negerjävel" och "Ta å klipp dig". Figurens namn är troligtvis inspirerad av kompositören Roger Wallis namn.
Hakan

Föreståndare för en handelsbod som förekommer i flera av Norstedts låtar. Hakan bedriver sin näringsverksamhet i Målilla i Småland. En av de produkter som tillhandhålls i handelsboden är gröna termosar.
Frisse Frisén

Storvuxen, våldsam och korkad. Meddelar sig mest genom att vråla och grymta och hota med stryk! Ledare för Luftwaffe, som är E Hitlers hantlangare, vänner och "gäng" och kompgrupp, mm. Den ende person som E Hitler är rädd för och inte vågar säga emot. Dock är Frisse ganska korkad och lätt att lura, till exempel genom att säga åt honom att slå sig själv i huvudet...

KÄLLA: Wikipedia

Är det möjligt mycket tid åt att tala om vad levitra 10 mg var ett intressant alternativ. Men detta är inte alltid fallet.

Nyhetsbrev

Kommande Gig

No upcoming event for this category

Några länkar till media

TV4 Växjö
P4 Kronoberg
PP3 (rikssändning)

Smålandsnytt (SVT regionalt)
Titta på denna! Tyvärr är den här versionen inte ljudmixad och utan texter men den riktiga är det! Annars skiljer dom sig inte åt! :-)
RUNKABALL titt ipod u text.mp4

Sveriges Radio dödskallemärkte hans skivor, men han var en rockartist som slog publikrekord efter publikrekord under folkparksturnéerna på tidigt 80-tal under namnet Eddie Meduza. Errol dog 2002 vid 53 års ålder efter en minst sagt krokig väg i underhållningsbranschen.
Läs och hör mer här