Förväntansfulla inför Eddie Meduza helgen: Sista Chansen att säkra din plats!

Nu är det endast dagar kvar till Eddie Meduza Helgen i Tidaholm. Arbetsgruppen har gjort ett fantastiskt jobb tillsammans. Och taggade till tänderna. Allt känns bra och Errol på sitt moln fixar bra väder till oss i Tidaholm. Allt är på plats och publiken verkar vara tänd på våra olika evenemang. Biljetterna på samtliga vandring är nästan slut. Även showen i SAGA bion är snart slut med. Även biljetterna i parken försvinner hela tiden. Vi förvarnar att biljettförsäljningen i parken slutar kl 12.00 på lördag. Vi kommer inte sälja några biljetter på plats. Utan endast förköp som gäller. Från 18 år gäller i parken, Samt än finns det några hundra biljetter kvar.  Samt vi fått menyn som kommer finnas i parken på lördag . Från 1800 tiden kommer Jives sköta om mat och dricka. ,Mums mums..
Vi ses på fredag lördag och söndag. Välkomna allihopa.
/Mvh Peter & Gänget
Här kommer menyn inför helgen.
Carlsberg export 80:-
Carlsberg hof 75:-
IPA 90:-
Rött vin 69:-
Vitt vin 69:-
Bubbel 69:-
Cider 69:-
Alkoholfri öl 50:-
Läsk 30:-
Chips 20:-
Nötter 20:-
Hamburgare 140:- (160g högrevsburgare, ost, Jives dressing, sallad, rå lök, saltgurka. Serveras med potatischips)
Pulled pork 140:- (Serveras med picklad rödlök, sallad, saltgurka, coleslaw & nachochips)
Pulled vego 140:- (Serveras med picklad rödlök, sallad, saltgurka, coleslaw & nachochips)
Korv med bröd 30:-
Kaffe 30:-
Morotskaka 30:-